Menu

Ryby świeże: sandacz, węgorz,miętus (ryby z zalewu Szczecińskiego)

Ryby wędzone: węgorz, leszcz oraz łosoś wędzony na zimno

Wieprzowina: wędliny wędzone w tym szynka, schab, baleron, boczek, polędwica,kiełbasa polska

kiełbasa binowska, kiełbasa biała,pasztet,galareta, potrawy duszone i pieczone z wieprzowiny

Wołowina: proponujemy wiele potraw, w tym steki z polędwicy,kotlety z siekanego udźca,tatar,gulasz oraz strogonow

Jagnięcina z Nowej Zelandii i Irlandii oraz  baranina (Suffolk) z ekologicznej hodowli:w ofercie comber, karkówka, udziec,łopatka,pasztet,pieczenie jagnięce,szaszłyki

Drób: polecamy piersi i polędwice wędzone z indyka,pasztety drobiowe. Pieczone gęsi i kaczki w całości lub w elementach

Dziczyzna: oferujemy potrawy i wędliny z dzika i jelenia.

Zupy: proponujemy buliony – jagnięcy, wołowy, zupę pomidorową,krupnik, rosół, flaki wołowe, barszcz, gulaszową, zupę rybną.

UWAGA. Niektóre potrawy możliwe są w ofercie w zależności od pór roku np.ryby lub dziczyzna.Dlatego oferta nie jest stała i przy zamówieniach proszę się dowiadywać o aktualne możliwości .Gotujemy z pasją i jesteśmy otwarci na Państwa pomysły. Podczas rozmowy telefonicznej ustalimy  menu w formie ostatecznej.

Informuję, że ilość wyrobów jest ograniczona,dlatego wskazany jest wcześniejszy kontakt w sprawie zamówień.